Geld Besparen én Verdienen met FM 

Wil je graag geld besparen op de inkoop van veel van de producten die je bijna dagelijks gebruikt?
Maar dan wel op producten van goede kwaliteit?  Of wil je misschien iedere maand extra geld verdienen door producten te verkopen, party's te geven of een netwerk op te bouwen en anderen te coachen met hun eigen onderneming?

Schrijf je dan nú in! 


De voordelen van Inschrijven

Als je je inschrijft bij FM for You, kun je voortaan ALTIJD inkopen met 30% korting!
Je ontvangt een mooie map met meer dan 150 geursamples, kunt direct inloggen in het inkoopgedeelte van de bestelsite en je hebt ook een licentie om de producten te verkopen.
Schrijf je direct in of lees nog even verder wat je allemaal kunt doen als je je inschrijft.


Goedkoop inkopen

FM heeft een assortiment van meer dan 900 kwaliteitsproducten: een complete collectie parfums, verzorgingsproducten, make-up en schoonmaakmiddelen. Allemaal producten voor dagelijks gebruik. Stel je voor dat je daar op kunt besparen! Dat kan bij FM, sterker nog, je spaart ook nog voor extra kortingen en leuke acties als je lid wordt van het FM Team. Kijk maar eens naar het boodschappenlijstje in Hoe kan ik geld verdienen met FM? hoeveel je kunt besparen!

En ben je eenmaal enthousiast over FM en worden familie en vrienden om je heen nieuwsgierig en vragen zij om ook iets voor hen te bestellen, dan kun je zelfs een stapje verder gaan en producten gaan verkopen en te verdienen met de winst die jij als inkoper krijgt!

Producten verkopen

Als je je inschrijft, krijg je inkoopkorting. Die maakt het voor jou interessant om extra te verdienen aan de winst die je krijgt als je de producten doorverkoopt. De verkoopprijzen staan vast, maar je kunt wel extra korting verdienen door meer te verkopen en een hogere marge op te bouwen! Zo kun je je eigen 'winkeltje' opbouwen zonder dat je veel hoeft te investeren, want je koopt pas in, als je verkocht hebt en wij hebben de producten voor je in voorraad. 

Je kunt zo creatief zijn als je wilt: zelf party's organiseren of verkopen aan familie en vrienden.  Er zijn allerlei producten en marketingtools die je kunt gebruiken voor de verkoop van je producten en je kunt ons altijd hulp vragen als je wilt weten hoe je het 't beste aan kunt pakken.

"Eindelijk heb ik mijn eigen 'winkeltje'!
Lekker bijverdienen en dan ook nog zonder dat ik er veel geld in hoef te steken "


Homeparty's geven

Vind je het helemaal leuk om party's te geven, bij je thuis of bij iemand anders, dan kan dat met FM! Het is een perfecte manier om anderen kennis te laten maken met FM: ze kunnen de parfums echt ruiken, de make-up gebruiken en de schoonmaakmiddelen testen!

En je kunt het zo gezellig en uitgebreid maken als je maar wilt. Je kunt zelf kiezen of je je richt op de FM Parfum, de FM Make-up of de FM For Home producten, of miscchien een mix. Je kunt kiezen om zelf je verhaal te doen als je dat leuk vindt, maar je kunt ook ons vragen dit voor jou te doen of bijvoorbeeld onze visagiste te vragen om je gasten op te maken.

En je hoeft niet alle producten zelf in te kopen, want je kunt gebruik maken van de FM Homeparty Kits. Dat maakt het wel heel leuk én makkelijk om homeparty's te gaan geven!

Anderen inschrijven

Wil je wel geld verdienen, maar ben je niet zo van de directe verkoop of het geven van party's? Als jij anderen inschrijft, ontvang jij commissie! (zie Hoe schrijf ik iemand in?). Hoe meer mensen jij inschrijft, hoe interessanter het wordt, want jij profiteert mee van hun verdiensten!  Hoe dat kan? Lees hier meer over in Hoe kan ik geld verdienen met FM?.  Zo kun je zorgen dat je een leuk inkomen opbouwt!

Ligt jouw kwaliteit in het coachen van anderen? Dan kun je een ander ook coachen en laten zien waar de mogelijkheden liggen qua aanpak, maar ook bij zichzelf! Door jouw teamleden te helpen zich te ontwikkelen en ook hun team uit te breiden, genereer jij je eigen inkomen. Wil je meer over weten? Maak dan een afspraak met ons!

Heb je interesse?

Neem contact op, bel of stuur een bericht naar
06 - 480 438 14!

Wat kost het eigenlijk?

Niet eens zoveel! Voor € 65 schrijf je je in en ben je inkoopklant van FM. Dat betekent dat je je producten direct al tegen inkoopprijzen kunt kopen.
En dat niet alleen! Je krijgt mooi starterspakket, inclusief een mooie map met 150 geursamples, zodat je direct al kunt genieten van en kennis maken met de parfums van FM! Met de productbrochure kun je je gaan verdiepen in de complete collectie van FM.
En wil je ook producten gaan verkopen? Je vindt op de besloten website van FM van alles om dat leuk te maken! Je kunt er samples bestellen met insteekkaartjes, cadeautasjes om leuke sets in te verpakken en extra flyers en productbrochures om weg te geven. 

  • Luxe startersmap met 150 geursamples
  • Allerlei leuke bonusprogramma's
  • Licentie om wereldwijd met FM te mogen werken
  • Startersset aan flyers, gadgets en samples om je verkoop te ondersteunen
  • De luxe productbrochure met de totale collectie van FM
  • Inlogcodes van de besloten website met veel informatie

Vragen & Antwoorden

Hoe werkt het precies bij FM?

Hoe kan ik geld verdienen met FM?

Hoe schrijf ik iemand in?