FM for You Homeparty

Nodig je vriendinnen uit voor een gezellige party bij je thuis!

Wat is er leuker dan je vriendinnen uit te nodigen voor een gezellige homeparty bij jou thuis?! Maar dan wel eentje met mooie producten van goede kwaliteit én een prijs waar je blij van wordt! En waar word je blijer van dan van heerlijke parfums en mooie make-up?! Of misschien word jij juist wel gelukkig van onze uitgebreide collectie schoonmaakproducten, kan ook! 🙂
Je kunt zelf kiezen voor de samenstelling van de producten en de avond en als je wilt nemen we je ook nog alle zorgen uit handen, zodat jij alle tijd hebt om de gastvrouw te zijn van jouw homeparty!

FM for You Homeparty

Je kunt je FM for You Homeparty zelf invullen zoals je wilt. Wil je een speciale party, gericht op de parfums? Dat kan! Zijn jouw vriendinnen gek op make-up, dan komen we met onze make-up koffer en kunnen we zelfs nog workshops doen of een visagiste meenemen! Hoe leuk is dat!! Maar misschien zijn jullie juist helemaal van de schoonmaak en willen jullie meer uitleg over onze FM For Home-collectie. En wil je liever een gevarieerde party, dan maken we een mix. Alles kan!


Hoe pak je het aan?

1
Plan je avond

Kijk voor wie je je homeparty wilt organiseren, welke producten je wilt en of je nog iets extra's wilt regelen. Plan je avond met ons in en nodig je vriendinnen uit (minimaal 5). Wij hebben mooie uitnodigingen voor je!

2
De FM Homeparty

Afhankelijk van de invulling van je party komen wij tot een half uurtje van tevoren bij je thuis en zetten we alles bij je klaar. We zorgen ervoor dat je een gezellige homeparty hebt zonder zorgen!

3
De afterparty

Alle bestellingen worden verzameld. Dan komt het leuke gedeelte en gaan we kijken hoeveel voordeel jij hebt verdiend! Na de betaling wordt de bestelling bij jou afgeleverd en kun je de producten verdelen onder je vriendinnen.


FM Parfums, Make-up & For Home

Onze producten vind je niet in de winkels. Daarom zijn de FM for You Homeparty's ideaal om onze geuren te ruiken, onze make-up en verzorgingsproducten te zien, voelen en te testen en de schoonmaakmiddelen uit te proberen. We zijn benieuwd of jullie net zo enthousiast worden als wij! 

Wat gaan we vertellen & doen?

Waar je ook voor kiest, we vertellen jullie altijd kort iets over Federico Mahora, onze producten én over de lopende aanbiedingen! Geen verplichtingen trouwens, alleen maar toeslaan als je interesse hebt... Je kunt kiezen voor een Homeparty over FM Parfum, Make-Up of For Home  of voor een mix. En wil je het allemaal nog iets extra's geven, dan kan dat ook! Zie Extra Feest

FM PARFUM

 • Het merk Federico Mahora
 • Wat kost een parfum?
 • De collectie van FM
 • Hoe zoek je je parfum uit?
 • Ruiken, ruiken en nog eens ruiken

FM MAKE-UP

 • Het merk Federico Mahora
 • De collectie Make-Up & Body Care
 • Wat voor type ben je en wat past bij jou?
 • Make-up tips 
 • Opmaken, testen en nog eens opmaken

FM FOR HOME

 • Het merk Federico Mahora
 • De collectie van FM
 • Productdemonstraties
 • Schoonmaaktips 
 • Testen, testen en nog eens testen

Wil je een ook FM Homeparty regelen?

Bel of stuur een bericht naar 06 - 480 438 14

Ben jij de gastvrouw?

Dan heb je geluk! Want dat betekent dat jij als dank natuurlijk een leuke attentie krijgt én voor 'een prikkie' een aantal producten kunt uitzoeken.
Hoeveel precies hangt af van je omzet, maar onze ervaring is, dat je er al snel een aantal bij elkaar hebt verdiend. Je hebt keuze uit verschillende producten uit onze FM-collectie Make-up, Body Care producten en FM For Home schoonmaakmiddelen. Dat maakt het nóg leuker om een party te organiseren!

"Ik wist niet dat een Homeparty zó leuk kon zijn! We hebben gelachen en heerlijk zitten experimenteren met de parfums en make-up."


Extra feest...

Onze FM for You Homeparty's zijn natuurlijk al helemaal leuk 🙂 maar je kunt het ook nog iets extra's geven als je wilt. 
Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Aan de High Tea of Wine (afhankelijk van je keuze), de Make-up workshop (€ 7,50 p.p.), de Visagiste (€ 49,50) en eventueel nog een fotografe (op aanvraag) zijn natuurlijk wel kosten verbonden. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om je gasten een bijdrage te vragen.

High Tea of High Wine

Natuurlijk kun je zelf voor de koffie, thee en iets lekkers zorgen, maar je kunt er ook een hele aangeklede Homeparty van maken met een uitgebreide High Tea of High Wine.
Je kunt kiezen voor alleen de hapjes, maar ook voor het hele pakket, zodat je nergens naar om hoeft te kijken. Zie het menu.

Visagiste of Workshop

Hoe leuk is het om iemand een make-over te geven tijdens de party. Nodig dan onze visagiste uit. Of je kiest voor de workshop, waarbij jullie zelf aan de slag gaan en leren welke producten je waar voor gebruikt. Iedereen verlaat de Homeparty met een mooie look!

Business Class

FM staat niet alleen voor mooie producten die je kunt kopen, maar ook de mogelijkheden om zelf extra geld te verdienen! Als jij een groep vriendinnen hebt die zo enthousiast zijn dat ze daar meer over willen horen, kunnen we een Business Trip voor je organiseren. Met praktische tips en ze kunnen direct starten!

We hebben het hier over vriendinnen, maar mannen zijn natuurlijk ook welkom! We hebben een uitgebreide collectie herengeuren en een mooie verzorgingslijn.
En de mogelijkheden die FM biedt voor extra inkomen is ook voor hen interessant!

Wil je meer informatie?

Bel of stuur een bericht naar 06 - 480 438 14

Even voorstellen

Het is natuurlijk wel zo fijn om te weten wie er over je vloer komt als je ons belt! Even voorstellen dus...
Wij zijn Marleen & Gerda.
We kennen elkaar al heel lang, via onze kinderen, en werken nu met heel veel plezier samen aan FM for You!  We inspireren elkaar, maar we worden ook heel erg blij van alle mogelijkheden die we met FM hebben. We geven zoveel mogelijk de homeparty's samen, omdat we dat gezellig vinden. 
We wonen in Vlaardingen, dus woon je in de buurt, dan komen we graag bij je langs. Woon je iets verder, is het ook geen probleem, maar dan rekenen we wel een kleine vergoeding voor de reiskosten. Maar je zult zien, dat is het dubbel en dwars waard! 😉

Extra geld verdienen?

Ben je enthousiast geworden over FM en wil je ook graag geld besparen op de inkoop van veel van de producten die je bijna dagelijks gebruikt? Of wil je misschien iedere maand extra geld verdienen door de producten van FM te verkopen aan je vriendinnen, familie, collega's of kennissen. Of vind je het ook leuk om party's te geven of wil je juist anderen coachen om succes te hebben met FM?
Het kan allemaal! Dat is zo leuk aan FM! Het biedt je mogelijkheden! 
Lees er meer over bij ALTIJD korting en schrijf je in!