FM Parfum

Betaalbare Luxe voor haar & hem 

De parfums van Federico Mahora zijn (h)eerlijke parfums in prachtige flesjes en luxe verpakkingen.
Geuren voor ieder moment van de dag.
Hoe je je ook voelt, wie je ook bent of waar je ook van houdt. FM Parfums heeft de geur die bij je past!
En ze doen absoluut niet onder voor de grote merken, sterker nog, ze komen uit dezelfde fabriek! Maar dan betaalbaar...
Lees hier hoe dat komt

Voor haar & hem

We hebben een dames- en herencollectie van heerlijke geuren. Wat voor type je ook bent of hoe je je ook voelt, je vindt altijd een passende geur bij FM!
We hebben namelijk een collectie van meer dan 150 geuren. Verschillend van klassieke, sterke en verleidelijke tot bloemige, inspirerende en frisse geuren. 
Lees bij Geurfamilie & Geurnoten meer over welke geur bij jou past.

​En je kunt kiezen voor bijpassende geparfumeerde producten, zoals een heerlijke douchegel of een verzorgende bodybalsem.
Zo kun je leuke sets maken voor jezelf óf om kado te geven!


"Ik heb verschillende geuren van FM Parfum. 's Ochtends lekker een fris en bloemig geurtje, maar voor een avondje uit kies ik één van mijn sensuele geuren 😉 "

Geurfamilies & Geurnoten

Wanneer je een geur kiest, let dan op de geurfamilie: bloemig, citrus, oosters, houtig, chypre, varen en water.
Houd ook de topnoot in je achterhoofd, dit is de geurnoot die multidimensionaliteit en diepte geeft aan een geurcompositie. Het geurtype zal je vertellen of het een match is of niet. Kies sexy en uitdagende geuren voor een avondje uit of lichte, frisse en energieke geuren voor gedurende de dag.

BLOEMIG
mooi en heel vrouwelijk


Delicaat, fris en subtiel en tegelijkertijd zoet en charmant; de essentie van vrouwelijkheid komt tot uitdrukking in geurige rozen-, pioen- en jasmijnolie, gebroken door fris fruit of intense exotische specerijen.

CITRUS
vrolijk en energiek


Een verfrissende shot energie uit citrusvruchten. Verkwikkende geuren zijn afkomstig uit sappige vruchten: limoen, citroen, sinaasappel en bergamot.

OOSTERS
sterk, verrukkelijk


Warm en lang blijvend. Zinnenprikkelend dankzij exotische tonen van zoete vanille, pittige kardemom, geheimzinnige wierook en bitterzoete amber.

HOUTIG
klassiek en modern


Geraffineerd, warm en rijk, gedomineerd door het elegante aroma van hout en harsoliën.
CHYPRE
sensueel, aandachttrekkend


Mediterrane composities van citroen en hout, verrijkt met een discrete toevoeging van bloemen en vruchten, brengen klassieke elegantie en vluchtige zoetheid tot uitdrukking.

VAREN
verleidelijk mannelijk


Licht extravagante geuren, geweven uit mos en varen, groen, fris en warm.
Intrigerend en verleidelijk.WATER
fris en inspirerend


Verfrissende noten van zeebries, waterbloemen en -grassen, aangevuld met groene of metallic noten, voeren de boventoon.


Betaalbare kwaliteit van FM Parfums

De basis voor de parfums van FM Parfums komt, net als voor 80% van alle parfummerken, van DROM FRAGRANCES®, de grootste parfumproducent ter wereld. Dus gewoon dezelfde kwaliteit. En we werken niet met eau de toilettes (om de geuren betaalbaar te maken), maar met parfums en eau de parfums (dus hogere geurconcentraten: 16% tot wel 30% voor onze Hot Collection), dus langer en intenser genieten van de geuren).
We hebben alleen geen hoge ontwerpkosten, mega reclame- en marketingbudgetten of dure winkels en we werken niet aan het creëren van prijsverhogende imago's, dus onze prijzen hoeven ook niet torenhoog te zijn.

 Dát is FM Parfum! 

Een complete collectie (h)eerlijke geuren in (gerecyclede) glazen flesjes en niet met dure namen, maar met handige geurnummers.
Gewoon waar voor je geld!
Betaalbare luxe voor hem & haar!

Kijk ook deze korte verhelderende video van KRO De Rekenkamer over de prijs van parfum!