FM For Home

Voor jouw huis en tuin...

Je huis is een bijzondere plek: je woont en leeft er, je nodigt er mensen uit en je verlangt er naar terug als je onderweg bent.
Thuis is dus veel meer dan zomaar vier muren, vandaar dat de zorg voor je huis ook een zorg van FM is.
We hebben een uitgebreide collectie schoonmaakmiddelen voor je huis, tuin en zelfs je auto. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten! 

Schoonmaakmiddelen

Al onze schoonmaakproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben een sterk reinigende werking en zijn zuinig in gebruik. Onze speciale verstuivers op de verschillende producten veranderen de vloeistof in een actief en lekker ruikend schuim, dat binnen een handomdraai het dagelijks vuil verwijderd.
Naast het gebruiksgemak en de krachtige werking is ook de heerlijke geur en de verzorging van je handen heel belangrijk voor de producten van FM For Home.
We hebben een compleet assortiment voor je hele huis!

Universeel

Van glasreiniger, allesreiniger, reinigers voor verschillende vloeren als tapijt en laminaat tot specifieke reinigers voor haard en oven en metaal, powercleaner voor hardnekkig vuil, reinigers voor beeldschermen en anti-mist schuim.

Badkamer

Een universele badkamerreiniger, speciale douchereiniger en toiletschoonmaakproducten en producten voor zowel badkamer als keuken, zoals de voegenreiniger, ontstopper, kalk- en roestverwijderingsgel en schuurmiddel.

Keuken

Van afwasmiddelen, handzeep, vaatwastabletten, keukenreiniger en krachtige ontvetter voor de lastige klussen tot specifieke reinigers voor  roestvrijstaal, koelkast- en magnetron en keramische kookplaat.

Wasmiddelen

Het is onze passie om producten te creëren waarmee je kleding langer mooi blijft.
Onze producten zijn niet alleen effectief (ook bij lage temperaturen), maar ook heel zuinig, prettig in gebruik en de geur is heerlijk.
FM For Home heeft een compleet assortiment producten die het wassen én strijken tot een feest maakt!

  • Wasmiddelen voor je zwarte, witte en gekleurde was
  • Aromatherapeutische en luxe wasverzachters
  • Strijkspray voor een extra glad resultaat
  • Actieve vlekkenverwijderaar
  • Wateronthardende tabletten voor je wasmachine

Heerlijke geuren in Huis

Heerlijke geuren in je huis met de producten van FM For Home: geurkaarsen voor een betoverende sfeer, aromatische geurstokjes in elegante flesjes, verfrissende geursprays voor textiel, geurhangers voor in je kledingkast, geurverfrissers voor in je stofzuiger en luchtverfrissers in heerlijke geuren van FM Parfums.

Voor je Tuin & Auto

FM For Home heeft ook hoogwaardige producten voor het onderhoud van de meubels in je tuin en de reiniging van je auto. Voor zowel de plastic oppervlakten in je tuin (of bijvoorbeeld je caravan!) als de houten meubelen. De matte cockpitspray zorgt voor een elegante uitstraling en aangename geur in je auto. 

Bekijk de productbrochure
- let op: het kan even duren voordat hij helemaal geladen is -